T'ajudem

FIBRA ÒPTICA

Com puc saber si la vostra xarxa arriba a casa meva?

Arribem a més d’una desena de poblacions amb xarxa de fibra òptica pròpia: Alcarràs, Seròs, Maials, Llardecans, Aitona, Sudanell, Sunyer, Alfés, Almatret i Massalcoreig. A més, tenim cobertura amb fibra indirecta a tot el territori. Contacta amb nosaltres a través del telèfon 973099120 o bé al correu electrònic telecom2@serosense.com i t’informem.

Per què contractar Fibra Òptica?

La fibra òptica ens ofereix una gran velocitat en la transmissió de dades (connexió amb major amplada de banda), una connexió molt més estable, arribant a casa el total de megues reals contractades, sense deixar de banda la latència, que és tan important com la velocitat. Amb la fibra òptica incorporem la multitasca, la gestió de diferents descàrregues de forma simultània, a més també ens permetrà navegar per la xarxa, veure la TV i jugar per internet. No sols la velocitat de descàrrega es veu millorada, sinó que la velocitat de pujada ens permetrà pujar vídeos o arxius d’una forma molt més ràpida a la xarxa. Mentre algú està mirant una sèrie online a la tauleta tàctil, un altre pot estar reproduint un vídeo a YouTube en HD o escoltant música a través de Spotify, sense notar que la xarxa va lenta.

Com feu arribar la Fibra Òptica a casa meva?

Entrarà a casa teva a través de la infraestructura interna ja existent (antena, telefonia o si no electricitat). Passem un cable des de l’exterior fins al teu domicili, i col·loquem els equips on prefereixis, sense la necessitat de fer obres; com utilitzem canalitzat intern, no deixarem visible cap cable a casa teva. El tècnic necessita entre 2 i 3 hores per fer la instal·lació.

Si no arribeu amb Fibra Òptica a casa meva, teniu alguna solució per donar-me accés a internet?

T’oferim la possibilitat de connectar-te a internet a través d’un router 4G LTE sense fils fins a 300 Mbps. T’ho pots emportar on ho necessitis. Funciona amb targeta SIM, que nosaltres mateixos et podem proporcionar.

Quin model de router instal·leu?
A Serosense Telecom instal·lem l’última versió que hi ha al mercat, el que estem instal·lant ara, inclou Wi-Fi6 amb IEEE 802.11 a/n/ac/AX a 5G i IEEE 802.11 b/g/n/AX a 2,4 G.
Quin és el millor lloc per instal·lar el router?
El nostre tècnic valorarà quin és el lloc on tècnicament és millor instal·lar el router, tenint en compte la teva opinió per saber on s’utilitza més el servei d’internet a casa teva. Prioritzem la teva opinió per satisfer les teves necessitats.
Quina documentació es necessita per poder contractar la Fibra Òptica?
Necessitem les teves dades generals: nom, DNI o CIF, adreça, telèfon de contacte; Número de compte bancari; Fotocòpia DNI o CIF. Si vols mantenir el teu número fix, necessitarem la primera pàgina de l’última factura d’aquest número de telèfon.
Tinc una empresa, teniu servei per empreses?
Si tens una empresa i necessites una connexió segura per gestionar el teu comerç online, el flux de vendes en temps real, realitzar videoconferències o treballes a través d’un portal on no et pots permetre el risc de caigudes de connexió, la fibra òptica és la teva solució. Posa’t en contacte amb nosaltres i t’oferim el millor paquet per tu. Truca’ns al 973099120 o envia’ns un correu a telecom2@serosense.com.

INTERNET

Necessito IP Fixa, me’n podeu proporcionar una?
Et podem proporcionar una IP Fixa, perquè puguis accedir amb seguretat a les aplicacions i serveis que necessitis. Així com configurar el teu sistema de videovigilància o una connexió a un servidor remot.
Internet em va molt lent, com ho soluciono?
Et recomanem que desconnectis el router de la llum, i tornis a connectar. Reiniciant els terminals com els mòbils o ordinadors, pots millorar l’inici de sessió. Si amb això no millora, truca’ns i revisem els teus equips. Si fa falta t’enviarem el nostre equip tècnic per revisar-ho.
Necessito ajuda per crear o redirigir ports al router.
No hi ha problema, indica’ns quins ports has de crear i t’ho gestionem remotament. Es fa a l’instant i és gratuït.
Com puc potenciar la seguretat al meu router?
El que et recomanem és que canviïs la contrasenya d’accés al teu router, així com la contrasenya per entrar a la Wi-Fi periòdicament. Has de tenir en compte que la contrasenya com més caràcters tingui, millor. Per fer-la més segura, hauria d’incloure números, lletres majúscules i minúscules i símbols.
Puc desactivar el servei de Fibra temporalment?
Podem desconnectar el servei i activar-lo quan ho necessitis, sempre que sigui mesos sencers i pagant una quota de manteniment mensual.
Tinc una llum en vermell al router, què vol dir?
Tens la llum de LOS en vermell, vol dir que no t’arriba senyal de Fibra. Has de revisar si el cable groc està trencat o malmès, si és així els nostres tècnics hauran de canviar-te el cable. Si el cable està bé, els nostres tècnics revisaran la instal·lació exterior i de casa teva fins a la rosseta per solucionar l’avaria.
Com identifico la meva xarxa Wi-Fi?
Just a sota del router, hi ha una etiqueta on tens tota la informació que necessites. El router emet dues xarxes Wi-Fi alhora. La 2.4G garanteix la compatibilitat amb equips antics amb menys velocitat i la 5G, és més ràpida i amb menys usuaris. Et recomanem connectar-te a la xarxa 5G sempre que els teus equips la detectin.
Puc canviar el nom de la xarxa Wi-Fi i la contrasenya?
Sí, a part que és molt recomanable fer-ho periòdicament. T’ho podem gestionar nosaltres remotament o pots fer-ho tu des de casa teva.

TELEFONIA FIXA

Puc conservar el meu número de telèfon fix actual?
Sí, et gestionem la portabilitat del teu número de telèfon fix actual. Nosaltres ens encarreguem de la gestió del canvi.
Quant tarda a fer-se la portabilitat del telèfon fix?
Un cop instal·lada la Fibra a casa vostra, gestionem el canvi de companyia i portabilitat del telèfon fix. Canvi que s’efectua al cap de 48 hores.
Puc utilitzar les rosetes de telèfon que tinc actualment?
Sí. El nostre router disposa de fins a dos ports de telefonia fixa per a poder connectar fins a dues línies de telèfon fix diferents. Tot i que, si ho desitges, un cop feta la portabilitat el nostre tècnic pot connectar el router a la xarxa interna de telèfon de casa teva perquè puguis fer anar les rosetes de telèfon com fins ara. És important tenir en compte que, si s’apaga el router, no hi haurà servei de telefonia fixa.
Com puc configurar un desviament de trucades del telèfon fix?
Pots utilitzar els següents codis per activar o desactivar un desviament de trucades entrants:
 • Desviament de trucada incondicional:
  • Activació: *21*nº a desviar trucada
  • Desactivació: #21
 • Desviament en cas d’estar ocupat:
  • Activació: *67*nº a desviar trucada
  • Desactivació: #67
 • Desviament en cas de no contestar:
  • Activació: *61*(fixar temps d’espera)* nº a desviar trucada
  • Desactivació: #61
Qualsevol dubte, pots contactar amb nosaltres i t’ajudem.
Tinc bústia de veu al telèfon? A quin telèfon he de trucar?
Si vols si, per accedir-hi, només has de marcar el 123. Si vols activar els desviaments a la bústia de veu, sols cal marcar els codis indicats a la pregunta de desviaments de trucades, indicant a número el 123.
Com puc trucar amb número ocult des del fix?
Per fer trucades sense mostrar el número de telèfon des del telèfon fix, sols cal marcar el codi: 067+número de telèfon al qual desitges trucar.
És compatible amb teleassistència?
Sí, el nostre servei de telefonia fixa és compatible amb el servei de teleassistència que tinguis contractat. Sols cal que ens indiquis que necessites aquest servei, i t’ho configurem al teu router.
Tinc un ascensor a casa que necessita connexió amb el telèfon fix, em funcionarà?
Sí, sempre i quan ara ja t’hi arribi el cablejat de telefonia fixa. Sols caldrà comprovar que les connexions estiguin correctes. Avisa al tècnic quan vingui a fer instal·lació a casa, i ho comprovem.
El telèfon fix comunica tota l’estona.
Si la llum del router de TEL1 o TEL2 parpelleja o notes que el telèfon fix comunica, vol dir que hi ha alguna interferència a la teva línia. Es pot donar per diversos motius: com, per exemple, desgast de la línia, un telèfon mal penjat, o per falta de configuració des del router. Una comprovació pot ser, connectar un telèfon fix directe al port del router. Si no funciona, truca’ns i t’ho revisem en remot i, si cal, enviem els nostres tècnics a revisar-ho a casa vostra.
Si em canvio de domicili, puc emportar-me el meu número a la nova direcció?
Sí, no hi ha problema. Gestionem el canvi de domicili i configurem el telèfon fix al router que instal·lem a la nova direcció.

TELEVISIÓ

Si no tinc SMART TV, puc veure els canals de Serosense?
Sí, ja que tenim tots els canals amb HD (Alta definició) i SD. Així que podràs tenir accés a tots els nostres canals en qualsevol tipus de televisió.
Puc veure els vostres canals a més d’una TV?
Amb la TV de Serosense podràs veure els nostres canals a totes les TV de casa, sempre que les TV tinguin connexió a la mateixa xarxa interna de casa.
Tinc un canal que no es veu la imatge, però se sent l’àudio. Què faig?
Pot ser que hagis de resintonitzar els canals de TV i carregar-los de nou. Si amb això no millora, truca’ns i revisem si nosaltres ho veiem bé.
Tinc un canal que hi posa Servei No disponible. Què faig?
Pot ser que hagis de resintonitzar els canals de TV i carregar-los de nou. Si amb això no millora, truca’ns i revisem si nosaltres ho veiem bé.

MÒBIL

Puc conservar el meu número de mòbil actual?
Sí, et gestionem la portabilitat del teu número de telèfon mòbil actual. Nosaltres ens encarreguem de la gestió del canvi.
Quant temps tarda a fer-se la portabilitat del mòbil?
Un cop gestionada la portabilitat, el canvi s’efectua al cap de 48 hores.
Em quedaré sense línia amb el canvi de companyia?
No et quedes sense línia, ja que el canvi es fa de matinada. Un cop es desactiva una targeta, s’activa l’altra automàticament.
Com puc trucar amb número ocult des del mòbil?
Marca #31#nº a trucar. Si ho vols activar per defecte, marca: *31#. I per desactivar-ho: #31#.
Ara tinc un contracte de prepagament, en fer el canvi perdo el saldo que tinc?
Si, amb el canvi es desactiva la SIM que tenies i, per consegüent, es perd el saldo existent. Si ho vols recuperar hauries de parlar amb la teva antiga companyia.
Necessito ICC per fer la portabilitat, què és?
L’ICC és el número identificador de la teva targeta SIM. Aquest número apareix imprès a la targeta SIM, just al costat del xip. En cas que no aparegui, consulta’ns que t’informarem com buscar aquesta numeració o bé sol·licita-la al teu operador que t’ho facilitaran.
Puc contractar sols el servei de mòbil?
Sí, aquest servei és independent de la resta. Si sols necessites un servei de telefonia mòbil, t’ho oferim sense problema.
Tinc permanència?
En la contractació dels nostres serveis de telefonia mòbil no hi ha cap classe de permanència.
Necessito més línies mòbils addicionals, les puc afegir al meu contracte?
Sí, no hi ha cap problema. Pots afegir tantes línies mòbils com necessitis.
Puc canviar el codi PIN?
El pots canviar a través del teu dispositiu mòbil. Normalment, ho pots trobar dins l’apartat  Ajustaments/configuració – Seguretat – Bloqueig Targeta SIM. També ho pots gestionar seguint aquests codis: **04*actualPIN*PINnou*PINnou#.
Tinc bloquejat el mòbil i necessito el PUK, què faig?
Si no tens la targeta que et vam donar al seu dia a mà, ens pots trucar al telèfon d’atenció al client 973099120 i t’ho facilitarem al moment.
Com puc activar/desactivar la bústia de veu?
Sols has de marcar 242 (+34 656 242 242 des de l’estranger) al teu mòbil per escoltar missatges, activar, desactivar o configurar la teva bústia de veu.
Tinc la possibilitat de tenir trucada en espera?
Sí, pots fer-ho tu prement al teu dispositiu *43# per activar o bé #43# per desactivar i també tenim la possibilitat d’activar-ho o desactivar-ho nosaltres remotament.
Vull desactivar les trucades a números Premium, com ho faig?
Ens pots trucar i t’ho activem o desactivem remotament. Les trucades Premium són totes les de numeració especial: 902, 11827, 807, ….
No tinc internet, com ho configuro?
Revisa que tinguis les dades mòbils activades. Si, tot i això, no agafa connexió revisa la configuració APN del vostre dispositiu. En funció si tens Android o iOS, segueix les indicacions que trobaràs més avall.
Com puc canviar l’idioma de la bústia de veu?
Pots tenir els menús del teu contestador i el missatge de benvinguda que s’escoltarà, en aquests idiomes: català, castellà, gallec, eusquera i anglès. Per elegir-ho, has de trucar al 242 i seguir les indicacions de la locució (opció 2, opció 2 i opció 7).
He perdut el mòbil, què puc fer?
Contacta amb nosaltres a través del telèfon d’atenció al client 973099120. Primer que tot i si és necessari, et podem bloquejar la targeta fins que no tinguis la nova! Pots recollir el duplicat de targeta al local comercial sense cost, en el nostre horari habitual, o bé, si no vius a un domicili proper, podem enviar-te el duplicat on necessitis.
Com puc habilitar el meu mòbil com a punt Wi-Fi o router?
Es pot compartir internet des del mòbil al PC amb Bluetooth, a través de: Ajustament o configuració del mòbil – connexions – connexió compartida i mòdem – activa l’opció que correspon al Bluetooth.
Què és el Roaming?
El Roaming és el servei que et permet utilitzar el teu telèfon mòbil a l’estranger: fer i rebre trucades, navegar per internet, enviar i rebre missatges i usar aplicacions.
Tinc activat el Roaming?
No! Per gaudir de connexió a l’estranger has de sol·licitar-nos l’activació del Roaming. Recorda abans de marxar fora, sol·licita’ns l’activació del Roaming. Envia correu a telecom2@serosense.com o bé truca’ns al 973099120.
Quines són les zones Roaming?
Dins el Roaming s’utilitzen zones per a agrupar acords que es tenen a nivell Unió Europea i resta del món. Tenim:
 • Zona 1: En aquests països s’apliquen les tarifes habituals d’Espanya i no existeixen càrrecs addicionals: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Gibraltar, Grècia, Guadalupe, Guaiana Francesa, Holanda, Hongria, Irlanda, Illa Martinica, Illa Reunió, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Polònia, Portugal (Madeira i Açores), el Regne Unit, República Txeca, Romania, Suècia i Espanya.
 • Zona 2: No estan inclosos en l’acord de Roaming i tenen cost addicional en cas d’ús: Resta d’Europa, els Estats Units d’Amèrica i altres països. Europa: Albània, Andorra, Bòsnia i Hercegovina, Illes Fèroe, Sèrbia, Mònaco, Macedònia, Montenegro, Suïssa i Turquia. Àfrica: Algèria, el Marroc i Tunísia. Amèrica: Bermudes, el Canadà, Puerto Rico i els Estats Units d’Amèrica
 • Zona 3: El cost de trucada en aquests països és el més elevat: Àsia, Oceania i la resta de països de: Àfrica, Amèrica i Europa.

Quina és la diferència entre Roaming i trucades internacionals?
El roaming és qualsevol trucada que realitzes connectat a un operador estranger, fora d’Espanya.   Les trucades internacionals són les que realitzes des d’Espanya a qualsevol mòbil o fix que no sigui espanyol, i sempre tenen un cost fora de la teva tarifa tret que tinguis contractat un bo internacional.
Hi ha Roaming a Andorra?
No! Et recomanem que tanquis les dades mòbils i posis mode avió quan vagis a Andorra. Abans de marxar consulta’ns si tenim disponible algun bo de dades o trucades.
No em funciona internet a l’estranger, què he de fer?
Primer que tot verifica que tinguis el Roaming actiu al nostre sistema abans de marxar. Un cop a destí i sempre que estiguis dins la Zona 1 d’Europa, activa la itinerància de dades al teu dispositiu. Si no et troba cobertura, busca manualment una cobertura i prova de connectar-te. Si no es connecta, consulta’ns.
Informació de serveis en Roaming.
Consulta la informació sobre els Serveis d’Emergència, Serveis d’Alertes Públiques (PWS) i codis d’identificació de números especials (Serveis de Valor Afegit) segons el país al qual viatgis per Europa aquí.  

FACTURACIÓ

Vull canviar el número de compte del meu contracte, com ho puc fer?

Envia’ns la informació del nou número de compte per correu electrònic a telecom2@serosense.com o bé truca’ns al 973099120.

Quin és el període de facturació?

Facturem mensualment a principis de mes. Els serveis contractats i els consums extres els facturem a mes vençut. Un cop feta la factura te l’enviem per correu electrònic. També les pots consultar a l’àrea client.

Quan es fa el pagament de la factura?

Un cop l’hagis rebut al correu electrònic, la factura s’envia al compte bancari que ens hagis proporcionat. Normalment, sobre els dies 8 i 12 de cada mes es carrega al teu compte.

El banc ha retornat el rebut, com puc fer el pagament?

Si tens una factura retornada del banc, t’enviarem una carta de pagament amb un codi de barres per tal que puguis fer l’ingrés a qualsevol caixer de “LaCaixa”, a través de línia oberta o bé a les nostres oficines amb targeta de dèbit.

El retorn de la factura em comporta alguna despesa?

Sí, en cas que rebem la devolució de la teva factura, hem de repercutir les despeses de gestió i devolució que ens generen els tràmits bancaris. La carta de pagament es veurà incrementada en 5 € addicionals, respecte al valor total de la factura.

Com puc canviar el titular del contracte?

Truca’ns o envia’ns un correu a telecom2@serosense.com amb les dades del nou titular perquè puguem gestionar el canvi de nom. Necessitem el DNI del nou titular, telèfon, correu electrònic i número de compte.

M’he canviat de casa, puc fer un canvi de direcció del meu contracte?

Sí, no hi ha problema. De fet, et podem fer alta i instal·lació totalment gratuïta i t’hi instal·lem el mateix router, així no cal que canviïs contrasenyes i configuracions personals. Només cal que ens indiquis la nova direcció i verifiquem que hi tenim cobertura.

Vull donar la baixa, com puc tornar-vos el router?

Ens has de tornar el router al local comercial situat a C/ Major, 93 Alcarràs o bé a les oficines centrals. Si no, enviar-nos per una empresa de missatgeria. Gestionem la baixa del servei quan tenim el router, i el document de baixa signat pel titular.

Si dono d’alta o baixa algun producte o servei, a meitat de mes, he de pagar el mes sencer?

No, nosaltres et facturem pels dies realment consumits. La primera o última factura serà proporcional als dies actius.

No entenc la factura, m’ajudeu?

Clar que sí, truca’ns al 973099120 o visita’ns al local comercial d’Alcarràs i t’expliquem d’on surt cada concepte o bonificació que hi pots veure a la factura.

ÀREA CLIENT

No recordo les dades per accedir a l’àrea client, què puc fer?

Truca’ns o envia’ns un correu electrònic i et recordem les dades per poder accedir.

Com puc consultar i descarregar les meves factures?

A través de la web Serosensetelecom.com, clica sobre Àrea Client. Un cop dins veuràs tots els contractes actius i tindràs accés a totes les teves factures. Si no hi tens accés, truca’ns i et facilitem les credencials per poder accedir.

Com puc consultar el consum de dades o minuts del mes en curs?

A través de la web Serosensetelecom.com, clica sobre Àrea Client. Un cop dins veuràs totes les línies actives i el consum realitzat del mes en curs. A les factures pots veure el consum de mesos anteriors. Si tens qualsevol dubte, consulta’ns.

 

Saps que el servei de Fix que tens actualment amb coure es queda obsolet?

Si has rebut una carta, saps del que et parlem! Si no aviat la rebràs!

Si tens els pares, padrins, o algun parent que encara utilitza la línia de coure, avisa’l! Ara és el moment del canvi: actualitza la teva línia amb Serosense i conserva el teu telèfon fix.

Oferta Exclusiva
Trucades a Fix i mòbils per tan sols
12 €/mes

Truca’ns i t’ho activem!
973099120

PROMO 2 mesos gratis

Perquè sempre és millor compartir!

Si ja ets client de Serosense Telecom, porta’ns un amic, veí, un familiar… i tots dos tindreu dos mesos gratuïts de Fibra òptica.

Comenta-li que ens indiqui el teu nom quan vingui a contractar la Fibra Òptica, i tots dos gaudireu de la promoció.

Oferta fibra òptica

Cansat que et venguin fum?

Fibra Òptica 1.000 Mbps
15 €/mes, durant 12 mesos

Truca’ns per a més informació!

973099120

Formulari de contacte
Adjuntar un arxiu PDF (màxim 5MB)