A Serosense Telecom
som una operadora local
i compromesa amb el territori.

Som l’operadora de telecomunicacions amb fibra òptica de referència del Segrià i voltants, i treballem per donar vida i valor als nostres pobles.

Vetllem per proporcionar una connexió a internet d’alta velocitat i garantir una atenció personalitzada, propera i de qualitat. Per aquest motiu, comptem amb més d’una desena de poblacions amb xarxa de fibra òptica pròpia: Alcarràs, Seròs, Maials, Llardecans, Aitona, Sudanell, Sunyer, Alfés, Almatret i Massalcoreig. A més, tenim cobertura amb fibra indirecta a tot el territori.

Vols saber una mica més de nosaltres?

Serosense Telecom va nèixer l’any 2015 amb l’objectiu de connectar tots els Centres de Transformació d’Elèctrica Serosense i, amb el temps, el nostre propòsit es va ampliar per arribar a totes les poblacions on distribueix Elèctrica Serosense.

A poc a poc, hem desplegat i arribat amb xarxa pròpia de Fibra òptica a municipis propers a la nostra àrea d’influència.

Actualment, a més de donar servei de fibra òptica a poblacions com Sudanell, Sunyer o Alfés, també tenim opció d’oferir servei de fibra òptica a la resta de territori.

Així mateix, comptem amb una oficina al centre d’Alcarràs per oferir un servei i una atenció propera i personalitzada.

Compromesos amb el nostre territori
i la seva gent

Coneix els nostres valors

Treball en equip

Ens entusiasma treballar compartint coneixements i aportacions dels nostres companys per assolir un objectiu comú i actuar de forma àgil i eficaç.

Compromís i orientació al client

Amb una actitud oberta i posant en pràctica l’escolta activa, la nostra prioritat està orientada a satisfer les necessitats i expectatives dels nostres clients.

Innovació

Promovem la formació contínua i innovem per millorar els nostres productes i serveis, amb l’objectiu d’aconseguir la màxima qualitat i productivitat.

Respecte

El respecte a les persones és primordial en el nostre codi de conducta. Actuem amb professionalitat i integritat moral.

Saps que el servei de Fix que tens actualment amb coure es queda obsolet?

Si has rebut una carta, saps del que et parlem! Si no aviat la rebràs!

Si tens els pares, padrins, o algun parent que encara utilitza la línia de coure, avisa’l! Ara és el moment del canvi: actualitza la teva línia amb Serosense i conserva el teu telèfon fix.

Oferta Exclusiva
Trucades a Fix i mòbils per tan sols
12 €/mes

Truca’ns i t’ho activem!
973099120

PROMO 2 mesos gratis

Perquè sempre és millor compartir!

Si ja ets client de Serosense Telecom, porta’ns un amic, veí, un familiar… i tots dos tindreu dos mesos gratuïts de Fibra òptica.

Comenta-li que ens indiqui el teu nom quan vingui a contractar la Fibra Òptica, i tots dos gaudireu de la promoció.

Oferta fibra òptica

Cansat que et venguin fum?

Fibra Òptica 1.000 Mbps
15 €/mes, durant 12 mesos

Truca’ns per a més informació!

973099120

Formulari de contacte
Adjuntar un arxiu PDF (màxim 5MB)