INTERNET, TELEVISIÓ, TELEFONIA FIXA I MÒBIL

+34 973 099 120

banner1

LA NOSTRA EMPRESA

MISSIÓ

Donar servei d'internet, veu i televisió a través de fibra òptica oferint el factor diferencial d'una relació amb el client de qualitat garantida, resolutiva i eficaç des de la proximitat de la marca Serosense. Ser competitius al mercat amb el compromís ferm de satisfer les necessitats dels nostres clients amb professionalitat.

VISIÓ

Ser l'operadora de telecomunicacions amb fibra òptica de referència en les poblacions del radi d'acció d'Elèctrica Serosense, oferint un servei de proximitat, qualitat i professionalitat a preus competitius.

VALORS

1. TREBALL EN EQUIP

Ens entusiasma treballar compartint coneixements i aportacions dels nostres companys per assolir un objectiu comú. D'aquesta manera actuem de forma eficaç i àgil.

4. QUALITAT DEL SERVEI

Atenem als nostres clients de manera eficient i professional. Actuem d'una manera resolutiva i àgil, sempre prestant un servei que aporti valor al client a l'altura de les seves expectatives.

2. RESPONSABILITAT

El nostre equip compleix amb les seves obligacions i peticions dels nostres clients i respon directament de les seves actuacions sempre seguint els nostres principis.

5. INNOVACIÓ

Promovem millores contínues i innovem per millorar els nostres productes i serveis i així aconseguir la màxima qualitat i productivitat.

3. COMPROMÍS I ORIENTACIÓ AL CLIENT

Per aconseguir els nostres objectius fixats i executar correctament el nostre treball, la nostra prioritat està orientada a satisfer les necessitats i expectatives dels nostres clients, basant-nos en l'escolta activa i una actitud oberta.

6. CONDUCTA ÈTICA

El respecte a les persones és primordial en el nostre codi de conducta. Actuem amb professionalitat i integritat moral.

Atenció al Client

+34 973 099 120

telecom2@serosense.com

 Telèfon averies fora horari comercial - 681 65 95 55

 Horari local comercial Alcarràs:

 De dilluns a divendres de 09:00 h a 13:30 h i de 16:30 h a 20:00 h

 Dissabte matí de 10:00 h a 13:30h

Velocitat real a casa meva

Visita'ns també a:

facebook serosensetelecom instagram serosensetelecom